Què fem

La nostra metodologia

Teatre a mida

Creem espectacles a mida en funció dels objectius dels clients a partir de l'anàlisi de la seva realitat. Aprofitant l'impacte emocional en l'espectador, hi pot haver una part interactiva en la que s'analitza, es modifica i s'intenta millorar, el que s'ha vist representat.

Teatre Interactiu

Creem espectacles amb un espai pel diàleg i el debat. Convidem a l'espectador a que jugui amb nosaltres parlant amb els personatges, modificant escenes, intercanviant opinions, etc... per tal de trobar nous camins als conflictes que tenen els protagonistes de la peça teatral.

Cursos de Teatre

Impartim classes de teatre per diferents col·lectius, dirigim companyies de teatre i organitzem cursos i màsters de dinamització de grups on proposem exercicis i jocs per afavorir la cohesió d'un grup i facilitar la comunicació entre ells i l’exterior.

Teatre Social

Teatre interpretat per actors professionals on es tracten temàtiques que afecten directament a la societat.

Teatre per empreses

Teatre on es tracten temes que afecten a l’empresa.

Teatre Comunitari

Teatre interpretat per col·lectius no professionals.

Què oferim?

Per què amb Frec a Frec?

Les possibilitats del Teatre a Mida
Estudiem les vostres necessitats i investiguem diferents vies per utilitzar el teatre com a eina educativa i per l'aprenentatge vital, per aconseguir els vostres objectius. Creem espectacles amb i a partir d'un treball d'investigació del colectiu a qui va destinat.
Tant si és teatre per joves, nens, adults, busquem la implicació i la reflexió de l'espectador sobre els valors que els volem transmetre.