Vull ser algú!

Vull ser algú!

Què és Vull ser algú!?

L’espectacle “VULL SER ALGÚ!” és una eina per treballar les diverses addiccions entre els joves i la seva possible gestió. Per primera vegada fem un espectacle musical amb cançons en directe.

Sinopsi

Avui la Laura i els seus amics, en Toni i la Maria, aniran d’acampada. La Laura no ho sap però avui serà el pitjor dia de la seva vida.
Escena 1: Després de sopar la Laura comunica als seus pares que va d’acampada per a celebrar l’aniversari de la Maria i els demana diners. El pare no li fa cap gràcia pensar que poden comprar alcohol i descontrolar-se. Ell li comunica que se’n penedeix d’accions que va fer quan tenia l’edat de la Laura. La mare pel contrari sempre havia estat una noia que mai sortia i no vol que passi el mateix a la seva filla. Finalment la Laura aconsegueix que la deixin sortir i li donin diners.
INTERACCIÓ
Escena 2: Parlem del matí abans del dinar de l’escena 1. A l’Institut els fan una xerrada sobre consum de drogues entre els joves. Hi ha alumnes que són més escèptics sobre el tema que no pas d’altres. Es debat entre l’alumnat.
INTERACCIÓ
Escena 3: La Laura, en Toni i la Maria són a l’acampada. A en Toni li mola la Laura i a la Maria, que és una noia que mai ha sortit de casa, li mola en Toni. Entre la Laura i en Toni aconsegueixen que la Maria fumi i begui com ells. La Maria i en Toni acaben “enrotllant-se” i la Laura es queda sola. Mentre la Laura els busca tindrà un greu accident.
INTERACCIÓ
Escena 4: Ha passat molt de temps des de l’accident. La Laura està asseguda en una cadira de rodes davant l’ordinador i comunicant-se amb la Sira Hope.

Vols que fem aquest espectacle per a vosaltres?

Posa't en contacte amb nosaltres
Escriu-nos