Interferències

Comunitat i escola
Interferències

Què és Interferències?

"De cada persona que coneixes sigui d’on sigui pots aprendre moltes coses, et pot fer més savi!
Els llibres ens ensenyen moltes coses, però quan una persona s’obre i t’explica les seves pors, els seus somnis... Et pot obrir el cor!”
“Parla explica-ho, parla, no callis!”
Amb Interferències hem pogut fer allò que tant ens agrada: fer teatre per a les persones i amb les persones. L'interculturaliat i la consciència comunitaria són els eixos que ha mogut aquest projecte.
Aquesta acció s’emmarca dins del Projecte Educatiu Comunitat i Escola de Les Franqueses del Vallès, el qual té com a un dels objectius generals col·laborar en la promoció i la integració de les Escoles i Instituts com a ens clau en el futur del Municipi i com a part de la vida social i cultural del poble amb la col·laboració de Metges del Món.

Sinopsi

És diumenge, l’escola és tancada. Dues nenes i un nen entren per separat i d’amagat. Tots tres estan tristos per diferents motius. Comencen a parlar entre ells i expliquen perquè han entrat a l’escola.
Poc a poc es van obrint, compartint com se senten descobreixen que al parlar dels seus problemes fa que aquests es facin més petits.
Sobtadament s’assabenten que la seva estimada escola, “l’escola que no falla mai” serà tancada en breu. Decideixen demanar ajuda i sumar esforços per lluitar per aquest somni comú: que l’escola continuï oberta a tothom.

Vols que fem aquest espectacle per a vosaltres?

Posa't en contacte amb nosaltres
Escriu-nos