Creuats

Adreçat a alumnes de primer i segon de l’ESO
Creuats

Què és Creuats?

El pas de ser nen/nena a Adolescent produeix grans canvis corporals i conductuals als adolescents. Amb espectacle-taller CREUATS Assetjament escolar volem ajudar als adolescents a adonar-se que no estan sols i que han d’aprendre nous mecanismes per tirar endavant i assumir noves responsabilitats tan perquè ells mateixos ho desitgen com per lla nova visió que tenen els altres del mateix adolescents. CREUATS parlem d’aquests nous reptes en què es veuen submisos a aquests canvis per poder debatre sobre ells i fer algunes reflexions.
Els grans temes a tractar són: l'assetjament escolar, les pors i les fòbies, la baixa autoestima i la inseguretat i la conflictivitat familiar.

Un cop contractat l’espectacle donem al professorat una guia didàctica perquè pugui treballar abans i després d’haver assistit a la sessió de Teatre els temes que es tracten a l’espectacle. Us oferim exercicis de creació i teatrals que en tots ells es treballen els valors.

Andrea

Es tracta d’una noia molt creativa, li agrada molt cantar però amb moltes pors i vergonyes, tan és així que sempre canta d’amagat. A casa seva no s’entén amb la seva mare i a l’escola li fan assetjament.
A l’Andrea li falten eines per poder resoldre la seva vida, només es sent a gust amb el seu nou amic, en Ramon.

Ramon

En Ramon és un noi tranquil i molt tímid amb importants problemes de relació. No es sent a gust a casa ni amb els amics de l’escola. Sembla que tenir a l’Andrea al seu costat el fa se senti algú important.

Teresa

Es tracta de l’assetjadora de l’Andrea, la companya de classe que pretén ser el centre d’atenció de tota la classe. Els companys li tenen por.

Mare

Es la mare de l’Andrea. La mare sempre està encobrint a la filla, vol que se senti feliç al seu costat fins al punt de comprar-la.

Creuats

Creuats
Creuats

Sinopsi

La història parla de dos personatges que davant la incomprensió de la família, dels companys de classe decideixen prendre una decisió dràstica per canviar les coses.

Vols que fem aquest espectacle per a vosaltres?

Posa't en contacte amb nosaltres
Escriu-nos