A l'altra banda

Espectacle adreçat a professionals del món de l’educació social i a persones amb risc d’exclusió social.
A l'altra banda

Què és A l'altra banda?

Els canvis demogràfics, socials i econòmics de la nostra societat estan reforçant i modificant els factors d'exclusió social.
El risc d'exclusió social és la combinació de diversos fets que impossibiliten les persones a accedir a mecanismes de desenvolupament personal i d’inserció sociocomunitària. És un fenomen multidimensional I dinàmic, que es pot manifestar en qualsevol moment de la vida de la persona en diferents àmbits: laboral, econòmic, formatiu, sociosanitari, residencial, relacional i ciutadà.
És en cada un d'aquests àmbits on poden emergir factors d'exclusió social de naturalesa diversa, i on s’emmarquen les noves polítiques que ens han de permetre afrontar els nous reptes de la societat d'una forma integral, estratègica i que aposti per la prevenció de problemàtiques potencials.
"A l’altra banda" serveix d’eina de reflexió I també per valorar les maneres de interactuar dels professionals amb la gent en risc d’exclusió social i viceversa.
Per analitzar els factors que porten a ambdues parts a procedir d’una determinada manera i així poder analitzar si hi ha altres camins possibles i més efectius.

Sinopsi

En quin moment van travessar la línia?
Tres personatges es troben a la porta de serveis socials per aconseguir peces de roba de segona mà. Han arribat d’hora i encara no han obert.
Mentre s’esperen s’establiran entre ells diferents relacions que els portaran a fer un repàs a les seves vides i als seus somnis.

Vols que fem aquest espectacle per a vosaltres?

Posa't en contacte amb nosaltres
Escriu-nos