Com puc viure amb això?

Teatre al Caixafòrum
Com puc viure amb això?

Què és Com puc viure amb això?

Aquesta obra ofereix una possibilitat única: que el públic sigui alhora protagonista i espectador de situacions conflictives que en la seva vida costa d'analitzar i, per tant, resoldre. Podríem dir que és com fer un assaig de la pròpia vida.
Servirà per reflexionar sobre la mentida, l'acceptació del propi cos, sobre com la pressió de l'entorn influeix en la nostra manera d'actuar, entre molts altres temes.

EN CONTRABAIX (PEP)

En Pep té vint anys. Estudia comunicació audiovisual. Va començar a tocar la guitarra per lligar. I li agradava tant, que de fet s'hi volia dedicar, volia ser músic. Però els seus pares el van convèncer per estudiar alguna cosa de «profit».
L'apassiona la música i per això està en el fòrum.
És el fill gran, té dos germans petits que cuida quan els pares no hi són. Potser per això és un noi responsable.

LA LÍDIA32 (CARIDAD)

La Caridad té disset anys. Viu amb la seva mare des dels sis anys. El seu pare es va tornar a casar amb una altra dona fa quatre anys. Te molt bona relació amb el fill petit del seu pare.
Estudia batxillerat. Encara no té clar a què es vol dedi- car. Li agradaria ser moltes coses: periodista, traducto- ra… El que sap segur és que no vol ser perruquera com la seva mare. De fet no vol ser com la seva mare perquè no li agrada res d'ella. Té moltes ganes de viure sola.
Fa poc va descobrir el grup i sentia curiositat; per això s'ha apuntat al fòrum. Però també l'interessa poder conèixer gent.

L'ISSIS (RITA)

La Rita també té disset anys, i no li agrada res. Estudia batxillerat perquè els seus pares li van dir que havia de triar entre estudiar o treballar, i és clar, ella no està «preparada» per treballar. Això va fer molt feliços els seus pares, que confien molt en les possibilitats de la seva única filla. Ells són molt oberts i no tenen secrets amb la Rita. Sempre que poden fan «reunions familiars».
Es connecta a Internet per no parlar amb els seus pares. Està a molts fòrums. Un dia va decidir apuntar- se al fòrum dels Doble Malta perquè el grup no li desagradava.

Sinopsi

Aquesta és la història de dues noies (disset anys) i un noi (vint anys) que es coneixen a través d'un fòrum d'Internet. Són les quatre de la matinada i en Contrabaix, l'Issis i la Lídia32 no poden dormir. Tots tres pertanyen al fòrum de Doble Malta i s'hi connecten a veure si així els ve la son. Quan entren en contacte, el públic s'adona de com són els personatges: l'Issis menteix, però ho fa amb convicció, sense dubtar; ho ha fet moltes altres vegades. Té uns pares superguays i ella està en aquest fòrum com podria estar en qualsevol altre. La Lídia32 també menteix, però dubta molt abans de fer- ho. A casa no hi ha gaire bon rotllo i ha anat a parar en aquest fòrum perquè fa poc ha descobert el grup i sentia curiositat. En Contrabaix es descriu tal com és i l'interès que té pel fòrum és que és fan del grup Doble Malta des que van començar, flipa amb la seva música. Tots tres queden per anar a un concert del grup. Primer es troben les dues noies i connecten ràpida ment perquè només veure's s'adonen que les dues han mentit respecte el seu físic. Després arriba el noi i el reconeixen perquè és tal com s'ha descrit. Ell es presenta amb el seu nom de debò (Pep) però elles continuen sent l'Issis i la Lídia32. En Pep truca a la seva mare per dir-li que ha arribat bé i elles se'n riuen i comenten que segur que deu ser verge. El concert ja ha acabat. La Lídia32 es deixa endur per l'energia de l'Issis. Dubta constantment: no sap si està bé el que fan, però, d'altra banda, s'ho està passant tan bé… En Pep es deixa seduir per les noies i comença a beure. Atret per la Lídia32, l'acaricia. Ella, indignada, ho explica a l'Issis, i juntes decideixen venjar-se fent servir jocs de seducció. En Pep s'adona de la situació i, agobiat vol marxar. Elles l'amenacen de penjar les fotografies que han fet amb el mòbil i marxen. La Lídia32 ara dubta més que mai del que ha fet: en Pep va borratxo i ha d'agafar el cotxe. L'Issis li treu importància. La Lídia32 és davant de l'ordinador i ens adonem que és ella qui explica la història.

Vols que fem aquest espectacle per a vosaltres?

Posa't en contacte amb nosaltres
Escriu-nos